CURRENT PROMOTIONS

VOOR LEDEN TOT -40% NU MEER EN BETER !
25 % korting (bij een minimum aankoop van 30€), 30 % korting (bij een minimum aankoop van 45€), 35 % korting (bij een minimum aankoop van 60€) en 40 % korting (bij een minimum aankoop van 95€) op de herfst / winter 2021 SPRINGFIELD-collectie, geldig van 12/11/2021 tot 18/11/2021. Beide promoties zijn geldig in alle Springfield winkels in België en in de webshop myspringfield.com in België. Niet combineerbaar met andere aanbiedingen, promoties of kortingen, noch van toepassing op transacties met cadeaubonnen, bij ruil of in outlets. Deze promotie is ook geldig bij online aankopen in een fysieke winkel (Click Shopping). In het geval van reeds afgeprijsde artikelen, worden de kortingen toegepast op de oorspronkelijke prijs. Niet geldig voor artikelen van andere merken. Om gebruik te kunnen maken van de korting in een fysieke winkel, is het noodzakelijk om deze e-mail te presenteren en u te identificeren als lid van Springfield Club en in een online winkel moet u geregistreerd zijn als lid van Springfield Club en de code invoeren voordat u uw aankoop afrondt en niet compatibel met het gebruik van Springfield Money. Quiral Belgique, NV. Vossendreef 2. 1180 Brussel. BE-458.385.079. Quiral Belgique, NV. Vossendreef 2. 1180 Brussel. BE-458.385.079

L❤️VE TO BUY V.I.P.S only! Cumulatif met alle
Korting bij een aankoop van 30€ of meer, op de collectie Springfield Man&Woman, na toepassing van alle kortingen van de op dat moment geldige acties. Geldig voor leden tot de datum aangegeven in de mededeling ontvangen in de open SPRINGFIELD winkels in België en de myspringfield.com online winkel in België. Combineerbaar met andere aanbiedingen, solden of kortingen, behalve voor aankopen in de online winkel of Click shopping die niet combineerbaar zijn als je een andere promotiecode wenst te gebruiken. Niet van toepassing op verrichtingen met cadeaubonnen of bij ruil. Niet inwisselbaar voor contant geld. . Promotie niet geldig op artikelen van derde merken, noch outlets.Geldig voor online aankopen in de fysieke winkel (Click shopping). Om gebruik te maken van de korting in de fysieke winkel dient u deze mededeling te overhandigen en zich te identificeren als lid van de Springfield Club. In de online winkel moet u geregistreerd zijn als lid van de Springfield Club en de promotiecode invoeren alvorens uw aankoop af te ronden. Deze korting kan slechts één keer worden gebruikt en kan dus niet herbruikt worden in geval van teruggave of terugbetaling van de aankoop. In geval van een gedeeltelijke retourzending die niet aan de voorwaarden van de actie voldoet, vervalt de toegepaste korting. Actie geldig met het gebruik van Springfield Money. Het bedrag kan worden verzameld op uw ledenaccount. . Deze korting is persoonlijk en niet overdraagbaar. Zij kan enkel gebruikt worden door de titularis van de kaart.

GRATIS VERZENDIG
Gratis verzending voor leden van de club springfield in de belgische online winkel www.Myspringfield.Com voor aankopen vanaf 25 euro (na aftrek van alle eventuele aanbiedingen of promoties die op dat moment worden aangeboden in de online winkel). Niet cumuleerbaar met solden; niet geldig bij aankoop van cadeaubonnen of bij ruilingen. Promotie niet van toepassing in de outlet. Om van de promotie te kunnen genieten, moet het lid geregistreerd zijn in de online winkel www.Myspringfield.Com en zich identificeren als lid.

WELCOME
12 € korting geldig op één enkele aankoop van 45 euro of meer. Geldig tot de datum vermeld in de mededeling ontvangen door Springfield Club (twee maanden vanaf de datum van registratie). Promotie geldig in alle Springfield man&woman winkels in België en in de webshop myspringfield.com. Niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen, promoties en/of afprijzingen. Tijdens de soldenperiode is deze aanbieding enkel geldig op artikelen van de nieuwe collectie. Niet uitbetaalbaar in speciën. Niet geldig bij transacties waarbij een geschenkkaart wordt gebruikt, noch bij omruilingen. Promotie niet geldig op artikelen van derde merken. Deze korting kan slechts één keer worden gebruikt en kan dus niet herbruikt worden in geval van teruggave of terugbetaling van de aankoop. Om gebruik te maken van de korting in de fysieke winkel dien je deze e-mail te presenteren en je te identificeren als lid van Springfield Club. Om van je korting te genieten in de webshop moet je geregistreerd zijn als lid van de Springfield Club en promotiecode die vermeld staat op de communicatie van je private webaccount ingeven op het einde van je bestelling. Deze korting is persoonlijk en niet overdraagbaar. Zij kan enkel gebruikt worden door de titularis van de kaart. Quiral Belgique, NV. Vossendreef 2. 1180 UKKEL. BE-458.385.079.